4117909 | DIGITALNI FOTOAPARAT NIKON CoolPix S30Karakteristike
Izdržljiv, jednostavan i zabavan – fotoaparat COOLPIX S30 od 10 megapiksela pravi je obiteljski fotoaparat.

Opremljen izvrsnim značajkama, toliko je jednostavan za upotrebu da se s njim mogu zabavljati sve generacije. Otporan na udarce i vodu, može se upotrijebiti gotovo posvuda, a oblikovan je tako da udobno pristaje rukama svih veličina.

Izbornik sadrži izražene, živopisne ikone radi lakše navigacije i velike gumbe koji omogućuju snimanje fotografije ili početak snimanja videoisječka jednim dodirom. Automatska tehnologija protiv zamućivanja jamči snimanje oštrih snimki čak i prijatelja ili rodbine pri brzom kretanju.

Zabavni filtri u fotoaparatu zabavljat će vas satima dok dodajete osobne note fotografijama koje ste snimili.

Obiteljski fotoaparat: oblikovan da odgovara rukama bilo koje veličine, fotoaparat COOLPIX S30 olakšava svakom članu obitelji da snimi svoj svijet.

Robusan dizajn: vodootporan do 3 m i otporan na udarce do 0,8 m, ovaj je fotoaparat dovoljno snažan za aktivnu upotrebu kod kuće, na plaži i na drugom mjestu.

Pregledni izbornici: izražene, živopisne ikone pojednostavljuju navigaciju kroz funkcije.

Zabavni filtri: filri u fotoaparatu olakšavaju dodavanje jedinstvenih nota fotografijama. Filtri sadrže Riblje oko i Selektivnu boju koja omogućuje dodavanje boje monokromatskim inačicama fotografija.

NIKKOR objektiv s 3x optičkim zumom (29 – 87 mm): savršen za snimanje svakodnevnih zanimljivosti u krupnom planu, portreta prijatelja i grupnih obiteljskih fotografija, ovaj precizni objektiv s lakoćom snima oštre fotografije.

Jasan LCD zaslon od 6,7 cm (2,7 in.), 230.000 točaka: ovaj zaslon visoke razlučivosti omogućuje jasan pregled za lako snimanje. Dovoljno je velik da svojim prijateljima i obitelji pokažete što ste snimili.

10 MP: razlučivost od 10 megapiksela omogućuje snimanje izuzetno detaljnih slika koje zadržavaju oštrinu i kada ih znatno povećate.

Funkcija protiv zamućenja: snimanje jasnih fotografija postalo je lako – zahvaljujući automatskoj tehnologiji koja uklanja zamućenje. e-VR (smanjenje vibracije) uklanja efekt trešnje fotoaparata i omogućuje snimanje izvrsnih fotografija. Otkrivanje pokreta usklađuje kretanje fotoaparata i objekta i osigurava snimanje oštrih snimaka čak i onih objekata koji se kreću velikom brzinom.

Jednostavan za rukovanje: simetričan dizajn kućišta olakšava držanje fotoaparata i sprječava snimanje fotografija koje bi bile sjajne – da nije snimljen prst ispred objektiva.

Jedan gumb – jedna funkcija: veliki gumbi za snimanje jednim dodirom olakšavaju snimanje fotografije ili početak snimanja videozapisa.

Snimanje videozapisa visoke razlučivosti 720 p: snimite život u pokretu jednim dodirom gumba. Videoisječci izgledaju jednako dobro na LCD zaslonu fotoaparata kao i kad se prikazuju na televizoru ili zaslonu računala.

Ugrađena bljeskalica: automatska bljeskalica olakšava snimanje izvrsnih fotografija pri slabom osvjetljenju. Položaj bljeskalice pažljivo je odabran pa ne postoji opasnost od slučajnog prekrivanja.

AA baterije: fotoaparat napajaju dvije AA baterije koje su dostupne svuda u svijetu.

Kompatibilno sa SD karticama (nisu priložene): SD kartice velikog kapaciteta mogu pohraniti sve što se snimi za jedan ili za više dana. Jednostavno umetnite karticu u utor za SD karticu na fotoaparatu i pohranite tisuće fotografija i sate videozapisa.

Automatsko isključivanje: fotoaparat se isključuje nakon tri minute neaktivnosti radi uštede energije baterije.


gotovina / virman:499.00 Kn
kreditne kartice:527.00 Kn
sindikalni i potrošački krediti:554.44 Kn
jamstvo:12 mj.