HOME | O NAMA | KONTAKT | POSLOVNICE | PODRŠKA | CJENIK
Ponuda

Izdvajamo!
PS4 SONY 1TB Slim F + FIFA 20 + FUT 20 VCH

4117909 | DIGITALNI FOTOAPARAT NIKON CoolPix S30

Izdržljiv, jednostavan i zabavan – fotoaparat COOLPIX S30 od 10 megapiksela pravi je obiteljski fotoaparat.

Opremljen izvrsnim značajkama, toliko je jednostavan za upotrebu da se s njim mogu zabavljati sve generacije. Otporan na udarce i vodu, može se upotrijebiti gotovo posvuda, a oblikovan je tako da udobno pristaje rukama svih veličina.

Izbornik sadrži izražene, živopisne ikone radi lakše navigacije i velike gumbe koji omogućuju snimanje fotografije ili početak snimanja videoisječka jednim dodirom. Automatska tehnologija protiv zamućivanja jamči snimanje oštrih snimki čak i prijatelja ili rodbine pri brzom kretanju.

Zabavni filtri u fotoaparatu zabavljat će vas satima dok dodajete osobne note fotografijama koje ste snimili.

Obiteljski fotoaparat: oblikovan da odgovara rukama bilo koje veličine, fotoaparat COOLPIX S30 olakšava svakom članu obitelji da snimi svoj svijet.

Robusan dizajn: vodootporan do 3 m i otporan na udarce do 0,8 m, ovaj je fotoaparat dovoljno snažan za aktivnu upotrebu kod kuće, na plaži i na drugom mjestu.

Pregledni izbornici: izražene, živopisne ikone pojednostavljuju navigaciju kroz funkcije.

Zabavni filtri: filri u fotoaparatu olakšavaju dodavanje jedinstvenih nota fotografijama. Filtri sadrže Riblje oko i Selektivnu boju koja omogućuje dodavanje boje monokromatskim inačicama fotografija.

NIKKOR objektiv s 3x optičkim zumom (29 – 87 mm): savršen za snimanje svakodnevnih zanimljivosti u krupnom planu, portreta prijatelja i grupnih obiteljskih fotografija, ovaj precizni objektiv s lakoćom snima oštre fotografije.

Jasan LCD zaslon od 6,7 cm (2,7 in.), 230.000 točaka: ovaj zaslon visoke razlučivosti omogućuje jasan pregled za lako snimanje. Dovoljno je velik da svojim prijateljima i obitelji pokažete što ste snimili.

10 MP: razlučivost od 10 megapiksela omogućuje snimanje izuzetno detaljnih slika koje zadržavaju oštrinu i kada ih znatno povećate.

Funkcija protiv zamućenja: snimanje jasnih fotografija postalo je lako – zahvaljujući automatskoj tehnologiji koja uklanja zamućenje. e-VR (smanjenje vibracije) uklanja efekt trešnje fotoaparata i omogućuje snimanje izvrsnih fotografija. Otkrivanje pokreta usklađuje kretanje fotoaparata i objekta i osigurava snimanje oštrih snimaka čak i onih objekata koji se kreću velikom brzinom.

Jednostavan za rukovanje: simetričan dizajn kućišta olakšava držanje fotoaparata i sprječava snimanje fotografija koje bi bile sjajne – da nije snimljen prst ispred objektiva.

Jedan gumb – jedna funkcija: veliki gumbi za snimanje jednim dodirom olakšavaju snimanje fotografije ili početak snimanja videozapisa.

Snimanje videozapisa visoke razlučivosti 720 p: snimite život u pokretu jednim dodirom gumba. Videoisječci izgledaju jednako dobro na LCD zaslonu fotoaparata kao i kad se prikazuju na televizoru ili zaslonu računala.

Ugrađena bljeskalica: automatska bljeskalica olakšava snimanje izvrsnih fotografija pri slabom osvjetljenju. Položaj bljeskalice pažljivo je odabran pa ne postoji opasnost od slučajnog prekrivanja.

AA baterije: fotoaparat napajaju dvije AA baterije koje su dostupne svuda u svijetu.

Kompatibilno sa SD karticama (nisu priložene): SD kartice velikog kapaciteta mogu pohraniti sve što se snimi za jedan ili za više dana. Jednostavno umetnite karticu u utor za SD karticu na fotoaparatu i pohranite tisuće fotografija i sate videozapisa.

Automatsko isključivanje: fotoaparat se isključuje nakon tri minute neaktivnosti radi uštede energije baterije.


gotovina / virman:499.00 Kn
kreditne kartice:527.00 Kn
sindikalni i potrošački krediti:554.44 Kn
jamstvo:12 mj.
link:nije unešen
print

Prijava
korisnik
zaporka


Partneri

PIN Computers je svojim dugogodišnjim i predanim radom postao i partner mnogih renomiranih firmi.


Asus International službene stranice

Canon Global službene stranice

Gigabyte službene stranice

Genius službene stranice

Intel Službene stranice

Kingmax službene stranice

LG službene stranice

Microsoft Hrvatska službene stranice

Olympus službene stranice

Pupilla službene stranice

Samsung službene stranice

Verbatim službene stranice

PIN web solutions